24.11.11

Jak ten čas letí...

Už je tomu rok, co jsem zahájila svoje studium na "Vyšší šicí". Je to rok, co jsem poznala časopis Marina a jeho autorku Bellet - Ivanku. Už uplynul rok od doby, kdy mi Ivanka poprvé pomohla překonat ostych si objednat látky z USA, kdy pro mě šití přestalo znamenat pouze zkrátit kalhoty, nebo ušít závěsy.
Jako úplně první balíček látek zpoza "velké louže" ke mě dorazila nádherná kolekce Whimsy by Fig Tree... a byla to láska na první pohled.

Od té doby už jsem zásobu téhle kolekce doplnila několikrát. Při zjištění, jak celá kolekce mizí postupně z nabídky a já už jí pak nikdy neseženu, mě přepadla značná hysterie. :) 

Jak to tak bývá, celkem mi dalo práci se odhodlat do látek střihnout. První větší projekt byla deka a polštář pro mojí Ellinku. Střih je z již vzácného vydání časopisu Marina 10/2010.
A jak se říká, člověk si zvykne na všechno.... i na to pravidelně střihat do té nádhery :)


7 komentářů:

  1. Pamatuju pamatuju - si tuhle deku a polštář a tvoje první šití :-) obdivuju také ty překrásné taštičky,pouzdérka - čisté linie, jemné barvy překrásně zkombinované látky a precizní práci - no prostě ti fandím tak :-) moc krásný blog - budu se těšit na novinky Krásný den !Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Kači, Ty se vůbec nemusíš bát do té nádhery střihnout, protože vždy vyrobíš něco pěkného :-))
    K.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Kačenko!!! Ráda tě vidím na blogspotu :-) Máš to tu krásné!!! Látečky jsou opravdu krásné!!! Jo jo, deku poznávám :-) Moc krásná!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná kolekce, výsledek je úžasný, při prvním říznutí jsem taky nervózní, ale vždy to brzy přejde:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné....já na ty Tvoje věcičky trpím....:-) Zrovna minulý týden jsem prala a dávala stranou věci, které malému už příští léto nebudou.....u kraťásků by Sovička jsem skoro slzičku uronila. Musím je příští rok spáchat znovu. Jsou totiž senzační a těším se na další kurzíky tady na blogu....:-D Budou? Budou?

    OdpovědětVymazat
  6. Díky!
    Moni snad mi to při pracovním procesu bude pálit stejně jako na mateřský a něco stvořím. V hlavě toho mám spoustu, jen čas na realizaci se nedostává :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...