27.11.11

Zaručený dárek

Poslední tři roky je vždy pravidlem, že pod stromeček všechny babičky a dědečkové i prababičky a pradědečkové dostávají scrapbook kalendář s naší Ellinkou. Taky bývá každý rok pravidlem, že touto dobou ho posílám už komplet do tiskárny.... ale tentokrát mám totální skluz a v podstatě jsem se začala smiřovat s tím, že to letos nestihnu. 
Ovšem člověk míní a život mění .... je to týden, co jsem musela akutně na operaci a protože se zaručeně na všem najde něco pozitivního, vzala jsem nařízený klid na lůžku jako výzvu k dokončení "operace kalendář 2012". Alespoň k něčemu to bylo dobré...stihnu kalendář, po roce jsem zase uháčkovala Elle zimního kulicha a z gauče jsem naučila muže zapečený brambory a těstoviny na x způsobů. :)

A tady je malá ukázka z letošního kalendáře...

Waiting for the Winter and Winter Imression by Kimla Designs,  čísleník PST


Whispering Sea and Happy Birthday by Jofia Devoe, číselník PST


Tak všem krásné tvoření Vánočních dárků...





7 komentářů:

  1. Kačenko, to je taková krása! Elinka je nádherná. Přeju brzké uzdravení, a taky ať si při rekonvalescenci krásně odpočineš.

    OdpovědětVymazat
  2. Kači, moc pěkný kalendář. Ještě ukaž kulicha :-) Háčkování já taky můžu :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Kačenko, kalendář se Ti moc povedl. Supéééér. Jsi šikulka. Tak se hezky uzdravuj, háčkuj a uděluj instrukce manželovi......:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky, moc děkuju. Kačí snad se s kulichem pochlubím, Ella teď stávkuje ve všem, natož ve focení. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takové dárky jsou opravdu moc krásné!!! Moc povedený kalendář!

    OdpovědětVymazat
  6. Nechápem, ako sa dá toto vytvoriť! Si tak všestranne nadaná, až sa bojím mať takú skvelú kámošku, lebo časom mi asi pri Tebe dojde, aká som obyčajná ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jolanko! Zdravím Tě a děkuju...:)
    Barborko, zlato moje, já mám jednu kámošku... krásná, chytrá až mě to děsí, má úžasný humor a tak krásně šije... znáš jí, má taky úchylku na Echino...;) a děsně breptá, protože nikdy nemůže být obyčejná! :) Ale jsi zlato a posílám Ti virtuální hubičku!

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...