9.6.12

Kdo si hraje, nezlobí....

Nejoblíbenější činností mého dítka je malování všeho druhu... naštěstí už má za sebou období, kdy o její vášni mohla vyprávět ne jedna zeď u nás doma. 
Kreslí často, vlastně pořád a kdekoliv a já skoro všechny její výtvory schovávám. K některým povídá příběhy, kdo na obrázku je, co dělá a proč.... vždycky to hned napíšu na druhou stranu i s datem. Ráda bych si s ní jednou, až bude dospělá sedla a prohlídla si to všechno.

Z poslední doby mám nejradši obrázek princezny, mám ho zarámovaný v pracovně a po pár dnech koukání na něj jsem se nadchla pro nápad..... vyšít ho. 

Baví mě to a moc! Ani nevím, proč jsem si dala tak dlouhou pauzu. Naposledy jsem takhle vyšívala před víc jak rokem, kdy jsem si tvořila kabelku na léto k šatům. 


Nejspíš bych si měla udělat ještě jednu, protože jí nakonec nenosím jen k šatům, ale vlastně skoro ke všemu.

Krásný víkend všem!


8 komentářů:

  1. Kači, princezna je nádherná :-))
    A ta taška taky. Jsi šikulka.
    Já čekám na knížku s vyšívacími vzory. No vzory... Takové ty výšivky kytiček, motýlků, stromů a tak. Už jsem si koupila i bavlnky a jsem na sebe zvědavá ;-) Chtěla bych tu výšivku použít taky sem tam na nějakou šitou věc. Moc se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. To je krása. Můj Luky taky pořád maluje a už mě taky napadlo - nějak to "přenést na látku". Princezna je moc pěkná a už se těším, jak výšivku využiješ.
    A taška - super, ani se nedivím že ji nosíš pořád, je univerzální.
    Měj se pěkně Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Kači, princezna je excelentní, zaslouží si výšivku. Je to skvělý nápad, já jsem zatím přenášela kresbičky jen voskovkama na textil. Jinak taky schovávám kresby všech dětí, to se teprv vyplatí psát kdo co a kdy :o). Ale ani se nenaděješ a budeš na ty obrázky koukat s dospělou holkou... strašně to uletí...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný napad, malovanou podobu vyšít. Jsi šikulka. Katko máš u mně na blogu ocenění. Pěkný den Šárka

    OdpovědětVymazat
  5. Kačenko, ta princezna je famózní, i nápad vyšít ji. A jestli dobře počítám, tak v Elenčině věku je to opravdu velmi dokonalá kresba. Po kom to dítě ten talent má? :o)
    No to je návštěvníkům tvýho blogu jasný, že jo....

    OdpovědětVymazat
  6. Holky moc děkuju, když Ella malovala víc na zeď než na papír, tak jsem nadšená nebejvala, ale trpělivost se vyplatila... je to teď jediná věc u který vydrží i ten náš čert chvilku sedět :)

    OdpovědětVymazat
  7. moc bezva nápad. nezlob se, ale okopírovala jsem ho, jen výsledek je trošku jiný, protože breberka má teprve 21měsíců;-)
    ráda bych se s tebou o výsledek podělila, ale nevím jak poslat foto, tak mrkni na můj blog: http://garfield-ka.blog.cz/
    je tam foto vyšitého obrázku a neboj, je u toho odkaz na tebe, nekradu nápady, podepisuju u toho autory... :-)))
    pa gábina
    ps: jen tak dále, ráda sleduju tvé další nápady a tvořeníčko

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...